Maurits
Maurits

 

Nieuws

Victor naar Conservatorium, Devin naar HKU - Victor Lange is aangenomen aan het Conservatorium, hoofdvak Piano Klassiek. Devin de Vries gaat zich richten op componeren en studeert komend jaar Composing for the Media. Veel succes gewenst!

Succesvolle graadexamens 2014 - Vijf leerlingen namen dit jaar deel aan de Landelijke Graadexamens Piano en zijn met mooie resultaten geslaagd. Gefeliciteerd Joost, Menno, Karen, Maurits en Ilse!

Mark wint 1e Prijs Maassluise Muziekweek 2013 - Mark Brandwijk heeft tijdens de Maassluise Muziekweek de 1e Prijs gewonnen in de leeftijdscategorie 15 t/m 20 jaar. Hij overtuigde de jury met twee prachtige stukken van Liszt en Shchedrin.

1e Prijs voor Marc en Corrianne - Op het Solistenconcours in Well wonnen Marc Schippers en Corrianne van Wijnen de 1e Prijs met hun uitvoering van de Sonate van Hartmann.

Prijswinnaars Maassluise Muziekweek - Tijdens de Maassluise muziekweek 2012 vielen twee leerlingen in de prijzen. Victor Lange won de 2e Prijs, Marc Schippers de 3e Prijs. Marc won bovendien met fluitiste Corrianne de prijs voor het beste ensemble.
Zie ook Nieuws.

Pianoles

Mijn naam is Mirjam IJsseldijk. Welkom op mijn pagina’s rondom de pianolespraktijk. Voor informatie over mijn activiteiten als zangeres en zangdocent verwijs ik u naar mijn site zangleskrimpen.nl

Tijdens mijn studie ontdekte ik mijn grootste passie: het lesgeven, en dan met name het lesgeven aan kinderen en middelbare scholieren. Van vrolijke en speelse lessen aan de allerkleinsten tot voorbereiding op het Conservatorium, uw kind is bij mij van harte welkom voor pianoles op maat.

De meeste kinderen beginnen met pianospelen als ze tussen de 7 en 9 jaar oud zijn. Bij mij kunnen kinderen al vanaf hun vijfde jaar terecht, en bij uitzondering werk ik ook met vierjarigen. Voor de jongste leerlingen heb ik een speciale lesmethode ontwikkeld waarmee zij een prima start kunnen maken.

In de lessen komen al vanaf het prille begin alle muzikale stijlen aan bod, evenals de benodigde techniek, theorie, toonvorming, stijlbegrip, samenspel en prima-vista spel. Plezier in het muziekmaken en het leggen van een goede basis staan in mijn lessen voorop.

In de lesruimte staan twee mooie instrumenten, waardoor we ook muziek voor twee piano’s en pianoconcerten kunnen instuderen. Ik bezit een uitgebreide muziekbibliotheek met zo’n duizend boeken, waaruit leerlingen ook boeken mogen lenen.

Beginnende leerlingen starten met wekelijkse lessen van 30 of 45 minuten, vergevorderde leerlingen volgen wekelijkse lessen van 60 minuten. Leerlingen die méér uit de pianoles willen halen en leerlingen die zich willen voorbereiden op het Conservatorium of de beroepspraktijk bied ik een meer ambitieuze opleiding in de Piano Academie Krimpen. Informatie vindt u op pianoacademiekrimpen.nl.

Duet
Duet

epta